Pravila korišćenja LINKtoLEARN platforme

Ovde možete preuzeti opširno uputstvo za korišćenje L2L sistema (.pdf format)Šta je LINKtoLEARN?

Kompanija LINK group (www.link.co.rs) pokrenula je LINKtoLEARN platformu koja vam nudi mogućnost obrazovanja putem raznovrsnih online video kurseva i predavanja. Praćenjem naših online kurseva možete steći korisna znanja iz programiranja, dizajna, biznisa i mnogih drugih oblasti.

Velika baza video-materijala, koja konstantno raste, omogućava vam da pronađete odgovarajući kurs za sebe i steknete željene veštine brzo i jednostavno. Video-kursevi su osmišljeni tako da zadovolje potrebe svih korisnika, bez obzira na njihovo predznanje.

Iskusni profesionalci vodiće vas kroz video-kurseve i postepeno vam objašnjavati svaki korak, kako biste što efikasnije usvojili sva potrebna znanja. Kurseve je moguće pratiti sa bilo kog mesta, i u bilo kom trenutku. Sve što vam je potrebno je internet konekcija i vaše profesionalno usavršavanje može da počne.

Elementi kursa

Online kursevi i predavanja snimljeni su po najvišim standardima, uz pomoć moderne opreme, zahvaljujući kojoj ćete moći da pratite sve video materijale u visokoj rezoluciji.

Ispod svakog videa nalazi se kratak opis kursa ili predavanja, kao i objašnjenje veština koje ćete usvojiti.

Upoznajte se sa autorima kurseva i kroz opis saznajte sve o njihovim interesovanjima i znanjima koja vam prenose.

Dodatni elementi koji vam pomažu u učenju. Mogu se naći dodatni video materijali, skripte, razni zadaci, testovi i još mnogo toga. Broj i vrsta dodatnih elemenata zavise od kursa i tematike.

Kursevi mogu biti i u celosti transkribovani, što će vam omogućiti da klikom na određenu rečenicu u transkriptu premotate video tačno na deo u kome se ona izgovara, kao i da se jednostavno i lako podsetite dela gradiva koji vam je potreban. Pored toga, plejer sa brojnim funkcionalnostima olakšaće vam kretanje kroz snimak i ubrzati ceo proces profesionalnog usavršavanja.

Proširite svoja znanja i pronađite dodatne zanimljive materijale vezane za određeni modul ili za kompletan kurs.

Korisnicima se pruža prilika da sami pišu beleške koje će povezati sa određenim delom videa i tako sebi dodatno pojednostaviti učenje.

Napravite plan svog profesionalnog usavršavanja i kreirajte listu video materijala koji će vam pomoći da postignete uspeh.

Podelite svoj referal link sa prijateljima i osigurajte sebi procenat zarade. Svaki novi korisnik koji se putem vašeg linka registruje na LINKtoLEARN platformu obezbediće vam 10% od svake svoje kupovine. Ostvarenu zaradu možete iskoristiti isključivo za kupovinu novih kurseva i pretplata.

Tipovi kurseva

Na raspolaganju su vam dve osnovne vrste kurseva, i to su video kursevi i video predavanja.

Video kurs se sastoji iz niza video klipova poređanih u logičke celine koje su najprikladnije za postupno učenje sadržaja kursa. Autor kursa vam kroz niz primera, uz rad u programu i/ili uz pomoć slika, grafike, slajdova i demonstracije detaljno predstavlja izabranu tematiku.

Video predavanje predstavlja snimak rada uživo u učionici, gde možete da ispratite interakciju predavača i ostalih polaznika, i tako dobijete utisak da ste svi zajedno u jednoj učionici.

Pored kupovine pojedinačnih kurseva, na raspolaganju imate i mesečnu i godišnju pretplatu. Kao što im i samo ime kaže, pretplate traju jedan mesec ili godinu dana. Dakle, kada kupite jedan kurs, on je doživotno aktivan, dok pretplate traju određeni period i obuhvataju sve kurseve koji su predviđeni da budu u okviru pretplate. To znači da ćete u toku trajanja pretplate imati pristup velikom broju kurseva koji su obuhvaćeni samom pretplatom. Postoje i kursevi koji ne ulaze u mesečnu/godišnju pretplatu, tako da vam oni neće biti aktivni u okviru pretplate. Ti kursevi su posebno obeleženi i njih je moguće samo pojedinačno kupiti.

Korisnički servis

Sve potrebne informacije možete dobiti putem maila ili telefonom od tehničke podrške.

E-mail: L2L@link.co.rs

Telefon: +381 (11) 7856111