Partneri

Pored ponude za pojedinačne korisnike, nudimo i povoljne grupne aranžmane (više od 5 korisnika) kroz koje vrhunska video obuka postaje dostupna svima u vašoj organizaciji. Platforma LINKtoLEARN omogućava svim obrazovnim ustanovama korišćenje njenih online kurseva s ciljem profesionalnog usavršavanja. 

Kako bi unapredile svoj nastavni program, edukativne ustanove kompanije LINK group već su usvojile moderan način prenošenja znanja uz video predavanja. Korisnu video obuku do sada su u svojoj nastavi prihvatile obrazovne ustanove: ITAcademy, InternetAcademy, BusinessAcademy, ITEP visoka škola, ITS, ITHS i Savremena gimnazija. Na taj način svi polaznici, studenti i učenici ovih ustanova imaju priliku da prošire svoja znanja i usavrše tehnike rada u korisnim softverima kroz jednostavne i zanimljive kurseve na platformi LINKtoLEARN. 

Visok kvalitet online obrazovanja koje nudimo garantovan je članstvima i partnerstvima sa međunarodnim organizacijama i najuglednijim svetskim IT kompanijama i institucijama među kojima su: 

Dugogodišnje partnerstvo sa kompanijom Microsoft i status Microsoft Partner, potvrđuju najviši nivo znanja i stručnosti u radu sa Microsoft tehnologijama i najbliži poslovni odnos sa kompanijom Microsoft. Microsoft Partner Silver Learning kompetencija polaznicima obezbeđuje najnovije MS tehnologije, tehničke podatke, sve vrste raspoloživih MS softvera, beta verzije i druge prednosti.

Adobe je najveća softverska kompanija koja proizvodi vrhunske softverske alate za rad u oblasti dizajna. To je odlična potvrda kvaliteta znanja koje korisnici LINKtoLEARN platforme stiču tokom učenja uz video materijale.

LINKtoLEARN platforma, kao deo kompanije LINK group, partner je multinacionalne kompanije Apple kao autorizovani Apple Regional Training Center. Polaznici i tradicionalne i online nastave se besplatno obučavaju za rad na Mac OS X operativnom sistemu.

Zahvaljujući saradnji sa kompanijom Google, edukativne ustanove pod okriljem LINK group imaju ekskluzivno pravo da organizuju Google Academy obuke za sticanje zvaničnih Google AdWords i Google Analytics sertifikata. Ovi sertifikati su svetski prepoznatljiva akreditacija, namenjena stručnjacima za online oglašavanje i digitalni marketing.

Adobe je najveća softverska kompanija koja proizvodi vrhunske softverske alate za rad u oblasti dizajna. To je odlična potvrda kvaliteta znanja koje korisnici LINKtoLEARN platforme stiču tokom učenja uz video materijale.

LINK group je jedan od retkih Zend Training centara u svetu i prvi i jedini training center sa licencom za distance learning program. Zend sertifikat predstavlja industrijski standard za PHP sertifikaciju, koja potvrđuje izvanrednu ekspertizu u oblasti PHP programiranja.

Autodesk je multinacionalna softverska korporacija, lider u oblasti 3D softvera za dizajn, projektovanje i kreiranje digitalnih sadržaja. Kompanija LINK group je autorizovani Autodesk Training Center (Autodesk ATC) za sticanje prestižnih sertifikata iz oblasti dizajna i projektovanja. Naši polaznici se školuju prema programu koji je usklađen sa zvaničnim Autodeskovim principima obuke, koristeći najnovije softverske pakete ove kompanije.

strong>Android ATC – Advanced Training Consultants je organizacija koja se bavi edukacijom i sertifikacijom u oblasti informacionih tehnologija na globalnom nivou. LINK group je prvi i jedini autorizovani Android ATC training center u Srbiji. Zahvaljujući ovom partnerstvu, polaznici imaju mogućnost da steknu prestižna znanja usmerena ka savremenom tržištu i dobiju neke od sve traženijih sertifikata kada je u pitanju programiranje za Android operativni sistem.

Kompanija LINK group postala je akreditovani partner sa kompanijom MikroTik, i na osnovu toga polaznicima i studentima njenih institucija omogućava sticanje prepoznatljivih sertifikata o posedovanju znanja i veština iz područja upravljanja i konfiguracije mreža na RouterOS-u koja se smatraju neophodnim za sve vrhunske IT stručnjake.

LINK group je prvi i jedini ovlašćeni Linux Professional Institute (LPI) training center u Srbiji, Rumuniji i Bosni i Hercegovini, te polaznici ITAcademy, ne samo oni sa smera Linux Administration već i sa smera Microsoft Administration, imaju jače šanse za postizanje najvećeg uspeha na LPIC ispitima, koji su najveći i najmerodavniji stepen potvrde znanja i veština koje svaki IT profesionalac treba da ima u radu sa Linux operativnim sistemima.

Kompanija LINK group član je glavne evropske asocijacije za učenje na daljinu EDEN  European Distance and E-learning Network. Zato polaznici ITAcademy garantovano uče po istim principima i kriterijumima za učenje na daljinu kao i stanovnici zemalja Evropske unije. Dodatno, nastavne planove i programe studija za IT stručnjake na nivou Evropske unije propisuje CEPIS, a na nivou SAD IEEE, dva najveća udruženja IT profesionalaca na svetu.

LLINK group je jedan od 200 akreditovanih centara čuvenog Chartered Institute of Marketing (CIM) iz Velike Britanije, prestižnog međunarodnog instituta za profesionalnu sertifikaciju i edukaciju stručnjaka iz oblasti marketinga i biznisa. CIM je ugledna institucija koja više od 100 godina okuplja profesionalce iz oblasti marketinga i danas ima vodeću ulogu u sertifikaciji stručnjaka. CIM sertifikati su priznati u celom svetu, najbolja su potvrda znanja i stručnosti iz marketinga i onome ko ih poseduje donose značajnu konkurentsku prednost na tržištu. 

Kompanija LINK group je jedini Registered Training Centre za IQN (dosadašnji BIMS UK) qualifications u Srbiji. International Qualifications Network (dosadašnji British Instutute of Management Studies) jedna je od najbrže rastućih globalnih organizacija koja obezbeđuje internacionalnu sertifikaciju relevantnu za sektor biznisa i finansija. Sertifikati IQN-a zvanično su priznati i cenjeni u više od 160 zemalja sveta.

Akcentujući važnost poznavanja engleskog jezika u poslovnom svetu, koji obuhvata široko internacionalno polje mogućnosti, ostvarili smo saradnju sa British Council, vodećom međunarodnom organizacijom iz Velike Britanije, koja se bavi obrazovanjem i kulturnim vezama sa zemljama širom sveta. Kao British Council Preparation Centre, polaznicima pružamo mogućnost polaganja Cambridge ESOL ispita  FEC i BCE English Certificate, čije diplome i sertifikati spadaju među najpoznatije kvalifikacije za engleski jezik na svetu.

Kompanija LINK group je članica European Council for Business Education (ECBE), međunarodne organizacije za akreditaciju i vrednovanje kvaliteta programa poslovnih studija širom Evrope. Misija organizacije ECBE je da prepozna, podstakne i akredituje one obrazovne institucije koje kontinuirano uvode inovacije u nastavni proces i koje su postigle izvrsnost u svome radu. 

Kompanija LINKgroup je od 2003. godine akreditovani međunarodni centar za obuku i testiranje, ovlašćen od strane ECDL fondacije (European Computer Driving Licence). To garantuje da smo u organizacionom, tehničkom, kadrovskom i svakom drugom smislu ispunili standarde koji važe u Evropskoj uniji. ECDL predstavlja sistem sertifikacije znanja iz oblasti IT-ja priznat u više od 160 zemalja sveta. U program našeg školovanja implementirana je najnovija verzija ECDL Syllabusa 5.0.

ICT Hub je high-tech biznis inkubator za informacione i komunikacione tehnologije koji je stvoren sa misijom da olakša razvoj tehnološkog preduzetništva u našoj zajednici i podstakne one koji su na početku karijere da brže i lakše realizuju svoje inovativne ideje. Saradnja sa ICT Hubom studentima, polaznicima i učenicima obrazovnih institucija kompanije LINK group omogućava da razviju sopstveni IT biznis uz podršku iskusnih stručnjaka i renomiranih kompanija koje podržavaju ovaj projekat.

Pearson VUE je jedan od dva najveća svetska test centra koji je ekskluzivan provajder zvaničnih ispita za kompanije: Adobe, Oracle, CompTIA, Cisco Systems, Zend Tehnologies i mnoge druge, čije su diplome, sertifikati i licence, kao dokaz kompetencije najvišeg nivoa, postale standard i uslov svih IT kompanija u 165 zemalja širom sveta.

Certiport, kao jedan od nekoliko najvećih svetskih test centara, ovlašćen je za testiranje i kompletan proces sertifikacije za veliki broj najuticajnijih institucija, čiji su sertifikati, diplome i licence potvrda stručnosti najvišeg nivoa. Status Testing centra koji LINK group poseduje obezbeđuje privilegiju polaganja samo polaznicima i studentima naših edukativnih ustanova.