Saznajte sve što vas zanima

Svi korisnici koji se odluče za online edukaciju putem naše platforme dobijaju lični nalog u okviru koga su im dostupne sve informacije i materijali za jednostavno i temeljno usvajanje kreativnih veština.


Funkcionalnosti

1. Gledajte video materijale u visokoj rezoluciji

Online kursevi i predavanja snimljeni su po najvišim standardima, uz pomoć moderne opreme, zahvaljujući kojoj ćete moći da pratite sve video materijale u visokoj rezoluciji.

2. Pročitajte kratak opis kursa ili predavanja koje gledate

Ispod svakog videa nalazi se kratak opis kursa ili predavanja, kao i objašnjenje veština koje ćete usvojiti.

3. Saznajte sve o predavačima

Upoznajte se sa autorima kurseva i kroz opis saznajte sve o njihovim interesovanjima i znanjima koja vam prenose.

4. Elementi

Među dodatnim elementima koji vam pomažu u učenju mogu se naći dodatni video materijali, skripte, razni zadaci, testovi i još mnogo toga. Broj i vrsta dodatnih elemenata zavise od kursa i tematike.

5. Pratite transkripte i premotavajte video

Kursevi mogu biti i u celosti transkribovani, što će vam omogućiti da klikom na određenu rečenicu u transkriptu premotate video tačno na deo u kome se ona izgovara, kao i da se jednostavno i lako podsetite dela gradiva koji vam je potreban. Pored toga, plejer sa brojnim funkcionalnostima olakšaće vam kretanje kroz snimak i ubrzati ceo proces profesionalnog usavršavanja.

6. Repozitorijum

Proširite svoja znanja i pronađite dodatne zanimljive materijale vezane za određeni modul ili za kompletan kurs.

7. Pišite beleške i olakšajte sebi učenje

Korisnicima se pruža prilika da sami pišu beleške koje će povezati sa određenim delom videa i tako sebi dodatno pojednostaviti učenje.

8. Kreirajte svoju listu pregleda 

Napravite plan svog profesionalnog usavršavanja i kreirajte listu video materijala koji će vam pomoći da postignete uspeh.

9. Šerujte referal link na društvenim mrežama i obezbedite sebi popust

Podelite svoj referal link sa prijateljima i osigurajte sebi procenat zarade. Svaki novi korisnik koji se putem vašeg linka registruje na LINKtoLEARN platformu obezbediće vam 10% od svake svoje kupovine. Ostvarenu zaradu možete iskoristiti isključivo za kupovinu novih kurseva i pretplata.